top of page

Workshop

"Sfeer & Stijl in je Tuin"

Tijdens deze workshop leer je op een gezellige avond je eigen persoonlijke stijl te ontdekken. Hiermee kun je jouw tuin straks veranderen met jouw persoonlijke sfeer ideeën. Dmv knipsels uit diverse tuinbladen geef jij jouw persoonlijke wensen en sfeer weer op een moodboard (collage). Dit moodboard vormt de leidraad van de sfeer die je graag terug wilt zien in je eigen tuin.

Inhoud van de avond:

Chantal Beckers, tuinontwerpster/styliste van CB-StijlTuinen, geeft een korte presentatie over verschillende tuinstijlen en geeft tips & adviezen. Daarna ga je zelf aan de slag met het uitzoeken van inspirerende knipsels, welke vervolgens in een collage worden weergegeven. De tuinstyliste zal jou hierbij uiteraard begeleiden. Dit alles in een gezellige sfeer !!! Neem evt. foto's mee van je huidige tuin. 

De workshop duurt 2 uur en kost € 27,50 (incl. materialen/moodboard). Tijdens de pauze wordt er gezorgd voor koffie/thee en uiteraard iets lekkers! Deze workshop is leuk om individueel of met collega`s, vriendinnen/vrienden te komen volgen.

Wil je deze workshop boeken of heb je vragen en/of suggesties; neem gerust contact met ons op!

Aanmelden kan d.m.v het sturen van een email naar info@cb-stijltuinen.nl of via 06-46166382.

Locatie: Steenweg 23 te Sittard (Flow's boekensteun).

Data: Nog te bepalen (of op afspraak)

Tijd: 19.00-21.00 uur (of op afspraak) 

Voorwaarden: De workshop gaat door vanaf minimaal 4 personen (max. 8 personen). Je kunt tot 3 dagen vooraf aan de workshop zonder kosten afmelden. Binnen de 3 dagen vooraf aan de workshop geldt een vergoeding van 50% van het bedrag van de workshop.

end

bottom of page